Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Raprewolucja


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres kontakt@raprewolucja.pl bądź telefonicznie pod numerem 793389685.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Promocje
PATRIOTIC MAP T-SHIRT OS MELANŻ
PATRIOTIC MAP T-SHIRT OS MELANŻ
89,00 zł 65,00 zł
PATRIOTIC MAP T-SHIRT BIAŁY
PATRIOTIC MAP T-SHIRT BIAŁY
89,00 zł 65,00 zł
PATRIOTIC CLS SLIM FIT T-SHIRT CZARNY
PATRIOTIC CLS SLIM FIT T-SHIRT CZARNY
99,00 zł 69,00 zł
PATRIOTIC FUTURE 10 T-SHIRT SZARY
PATRIOTIC FUTURE 10 T-SHIRT SZARY
99,00 zł 69,00 zł
PATRIOTIC P SHIELD BLUZA CZARNY/MELANŻ/BIAŁY
PATRIOTIC P SHIELD BLUZA CZARNY/MELANŻ/BIAŁY
219,00 zł 169,00 zł
PATRIOTIC LAUR PELT SPODENKI NIEBIESKI
PATRIOTIC LAUR PELT SPODENKI NIEBIESKI
149,00 zł 109,00 zł
PATRIOTIC LAUR PELT SPODENKI CIEMNY NIEBIESKI
PATRIOTIC LAUR PELT SPODENKI CIEMNY NIEBIESKI
149,00 zł 109,00 zł
PATRIOTIC SPODNIE JEANSOWE JOGGER SLIM NIEBIESKI
PATRIOTIC SPODNIE JEANSOWE JOGGER SLIM NIEBIESKI
199,00 zł 149,00 zł
PATRIOTIC SPODNIE JEANSOWE C1 CIEMNY NIEBIESKI
PATRIOTIC SPODNIE JEANSOWE C1 CIEMNY NIEBIESKI
189,00 zł 139,00 zł
TURBOKOLOR ARTISANS TEE WHITE/BLACK
TURBOKOLOR ARTISANS TEE WHITE/BLACK
89,90 zł 59,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony